Ταβέρνα Τάσος

Αυθεντικό παραδοσιακό ταβερνάκι!

Ταβέρνα Τάσος

 

Είσαι ένας από τους τυχερούς που ανακάλυψαν την Ταβέρνα Τάσος, ένα απόλυτα αυθεντικό  ταβερνάκι στο γραφικό χωριό Λιμενάρια στο Αγκίστρι. Όπως μπορείς να διαπιστώσεις αμέσως, αυτό το μικρό καφενείο-ταβέρνα έχει διατηρήσει τον παραδοσιακό του χαρακτήρα και ακριβώς αυτό είναι που το καθιστά τόσο μοναδικό και γοητευτικό!

Η Ταβέρνα Τάσος αποτελεί το μοναδικό σημείο συνάντησης στο χωριό Λιμενάρια, το οποίο, παρότι μικρό, αποτελεί πέρασμα στη διαδρομή Σκάλα Μεγαλοχώρι Δραγονέρα Λίμνη και Απόνησο. Εδώ θα βρεις το Νίκο, ο οποίος διαδέχθηκε τον πατέρα του Τάσο στη διαχείριση της ταβέρνας. Με περίπου 50 χρόνια παράδοσης, αυτό το μαγαζί αποτελεί τον ορισμό της οικογενειακής επιχείρησης.

Μια από τις ξεχωριστές γεύσεις που πρέπει να δοκιμάσεις είναι ο κόκορας κοκκινιστός! Αυτός ο μεζές είναι εξαιρετικά γευστικός και φτιάχνεται με τον παραδοσιακό τρόπο, χρησιμοποιώντας φρέσκα κοτόπουλα από το δικό τους κοτέτσι. Σερβίρεται με πατάτες ή μακαρόνια, παραδοσιακά.

 

Αυτό που κάνει την Ταβέρνα Τάσος τόσο ξεχωριστή είναι η διατήρηση της παλιάς λογικής.. της καλής ποιότητας φαγητού σε προσιτές τιμές. Όλα τα πιάτα που ετοιμάζονται στην κουζίνα είναι φτιαγμένα από τον ίδιο το Νίκο, με τα χέρια του, εξασφαλίζοντας έτσι την αυθεντικότητα και τη φρεσκάδα των γεύσεων. Ο κατάλογος της ταβέρνας ενημερώνεται καθημερινά ανάλογα με τα διαθέσιμα προϊόντα και τις εποχικές πρώτες ύλες.

 

Εκτός από το υπέροχο φαγητό, η Ταβέρνα Τάσος σου προσφέρει και μια άνετη και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Εδώ θα βρεις την απλότητα και τη ζεστασιά ενός παραδοσιακού μαγαζιού, όπου οι επισκέπτες γίνονται φίλοι και οι συζητήσεις δεν τελειώνουν! Ο Νίκος, με το φιλικό του χαμόγελο, θα σε υποδεχθεί και θα σε φιλοξενήσει με τον πιο ευγενικό τρόπο.

 

Με την παράδοση που ξεπερνά τα 50 χρόνια και την αυθεντική προσέγγιση στην ελληνική γαστρονομία, η Ταβέρνα Τάσος σου προσφέρει μια μοναδική εμπειρία φαγητού. Απόλαυσε τον κόκορα κοκκινιστό και άλλες νοστιμιές που ετοιμάζονται με αγάπη και προσοχή από τον Νίκο.

Bonus Tip: Μην ξεχάσεις να επισκεφθείς την παραλία Μάριζα, ένα από τα πιο δημοφιλή “hot spots” του Αγκίστριου, ιδανική για όσους αγαπούν τις βουτιές σε γαλαζοπράσινα νερά!

Ταβέρνα Τάσος

τηλ: 2297091392

 

Rate and write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Solve : *
40 ⁄ 20 =


10-12.30 καφές και πρωινό 12.30-18.00 φαγητό