Παραλία Σκάλα

Συνδυάζει όλα όσα θέλεις

Παραλία Σκάλα

Μία από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες του Αγκιστρίου είναι η Παραλία της Σκάλας. Στα 100μ από το λιμάνι ξεκινάει ο, γεμάτος ζωή, οικισμός της Σκάλας. Ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια, εστιατόρια, καφέ, μπαρ, καταστήματα, ανοιχτά από νωρίς έως αργά το βράδυ, να εξυπηρετούν τον κόσμο τους.

Η ακτή της Σκάλας είναι οργανωμένη στο μεγαλύτερο μέρος της, με άμμο, ξαπλώστρες και ανέσεις και με εκείνα τα χαρακτηριστικά ρηχά νερά που έλκουν οικογένειες με παιδιά λόγω της ευκολίας, ασφάλειας και προσβασιμότητάς της σε υπηρεσίες. Στην άλλη άκρη της παραλίας της Σκάλας το τοπίο αλλάζει ελαφρώς, με πέτρες και φύκια και αναπόφευκτα περισσότερη ησυχία, για εσένα που αποζητάς κάτι πιο «αυθεντικό»!

Όποιο σημείο και να επιλέξεις, το θετικό είναι ότι είσαι σε απόσταση βολής από τα τοπικά ταβερνάκια, καφέ για να βρεις ό,τι τραβάει η όρεξή σου!

Bonus Tip: Η στρατηγική τοποθεσία της παραλίας της Σκάλας σου δίνει τη δυνατότητα να πεταχτείς είτε στο Μεγαλοχώρι είτε, από την άλλη μεριά, στην παραλία της Σκληρής ή της Χαλικιάδας, καθεμία από τις οποίες έχει τη δική της πολύ ξεχωριστή ομορφιά.

Rate and write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Solve : *
28 × 27 =