Ξενοδοχείο Αλκυόνη Αγκίστρι

Ονειρεμένο σκηνικό που θέτει τον πήχη της διαμονής στο Αγκίστρι ψηλά!

Ξενοδοχείο Αλκυόνη Αγκίστρι

 

Ένα ονειρεμένο σκηνικό πάνω στη θάλασσα θέτει τον πήχη της διαμονής στο Αγκίστρι πολύ ψηλά!

Ένας τόπος έμπνευσης στην άκρη του δάσους της Σκληρής, ένα ονειρικό σκηνικό που μοιάζει σχεδόν κινηματογραφικό, ένας παράδεισος αρμονικά ενταγμένος στη φυσική ομορφιά του νησιού, αυτά κι άλλα πολλά είναι το ξενοδοχείο Αλκυόνη στο Αγκίστρι! 

Ειδυλλιακές διακοπές στο Alkyoni Inn Agistri

Από το 1982 η Αλκυόνη, χτισμένη στην άκρη ενός γκρεμού κοντά στην παραλία της Χαλικιάδας, σαγηνεύει ταξιδιώτες από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, που πάντα επιστρέφουν στο γαλήνιο καταφύγιό τους. Πρόκειται για ένα πραγματικό ησυχαστήριο – ξενοδοχείο και εστιατόριο – με ασυνήθιστα χαλαρό και οικογενειακό κλίμα, το οποίο έχει καλλιεργηθεί από τους ιδιοκτήτες του, Λεωνίδα και Τάκη.

Αρκεί μία επίσκεψη στην Αλκυόνη στο Αγκίστρι για να διαπιστώσει κανείς τη μαγεία ενός τόπου, που μοιάζει να σταματά τον χρόνο… Εδώ δεν υπάρχει τίποτα που να “κραυγάζει”. Στην Αλκυόνη τα πάντα εξυμνούν τη διαχρονική πολυτέλεια της χαλάρωσης, την ανεκτίμητη αξία της ηρεμίας, το βίωμα της αληθινής φιλοξενίας. 

Διαμονή στην Αλκυόνη Αγκίστρι

Το παραθαλάσσιο συγκρότημα της Αλκυόνης διαθέτει 15 δωμάτια, ανακαινισμένα το 2017. Επίλεξε ανάμεσα στις πέντε μεζονέτες και τα δέκα δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια, εκ των οποίων τα τα 8 έχουν θέα στον Αργοσαρωνικό. Στις top επιλογές βρίσκεται και το συγκρότημα Αλκυόνη Forest, το οποίο βρίσκεται στην άκρη του πευκοδάσους της Σκληρής και απέχει 150 μέτρα από το εστιατόριο και το κύριο κτίριο. Αποτελείται από δύο μεζονέτες και δυο δίκλινα/τρίκλινα με πανοραμική θέα προς τον οικισμό της Σκληρής και τον Αργοσαρωνικό.

Όλα τα δωμάτια του Alkyoni Inn Agistri είναι πλήρως εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Προτείνουμε ανεπιφύλακτα τις μεζονέτες, που αποτελούν την πιο ξεχωριστή επιλογή διαμονής στο Αγκίστρι και διακρίνονται για τον παραδοσιακό χαρακτήρα και ύφος τους. 

Κι όταν ξαναθυμηθείς το αληθινό νόημα της ζωής παρακολουθώντας τη μαγευτική ανατολή από την Αλκυόνη, όταν νιώσεις το ζεστό κλίμα και γίνεις μια παρέα με τον Λεωνίδα, τον Τάκη και τους θαμώνες του συγκροτήματος, όταν γευτείς τη μεσογειακή κουζίνα του εστιατορίου, που έχει υμνηθεί από ξένα μέσα όπως New York Times & Guardian, τότε πιστεύουμε ότι θα πεις κι εσύ “One look and you’re hooked!”, όπως έγραψε κάποτε ο Έλληνας φιλόσοφος Λεωνίδας Θανόπουλος γι’ αυτόν τον μαγευτικό τόπο.

Για περισσότερη έμπνευση, ακολούθησε την Αλκυόνη στο Facebook & το Instagram!

Ξενοδοχείο Αλκυόνη Αγκίστρι

Σκληρή, Αγκίστρι

+30 22970 91377, +30 6989801721

Rate and write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Solve : *
16 − 9 =