Εστιατόριο Κεκρυφάλεια

Γαλήνια θέα, υπέροχο φαγητό!

Εστιατόριο Κεκρυφάλεια

 

Γνώριζες πως το αρχαίο όνομα του Αγκιστρίου ήταν Κεκρυφάλεια και σημαίνει στολισμένη κεφαλή΄;  Με την ονομασία αυτή αναφέρεται και από τον Όμηρο ως σύμμαχος της Αίγινας στον Τρωϊκό Πόλεμο!

Το εστιατόριο Κεκρυφάλεια λοιπόν, με το ιστορικό αυτό όνομα, βρίσκεται πραγματικά σε ένα από τα καλύτερα μπαλκόνια στο Αγκίστρι! Στο δρόμο προς την πανέμορφη παραλία της Σκληρής, το Κεκρυφάλεια ανοίγει καθημερινά από τις 8:30 προσφέροντας πλούσιο πρωινό & brunch, ενώ από τη 1 έως τις 11 το βράδυ, λειτουργεί το εστιατόριο. Το εστιατόριο με τα ονειρεμένα μαγειρευτά φαγητά του, εξειδικεύεται στη μεσογειακή κουζίνα, παρέχοντας θεϊκές χειροποίητες πίτες, ντόπια ψάρια που μοσχοβολούν “θάλασσα”, ντελικάτες γαριδομακαρόναδες και διάφορα είδη ριζότο! Όλα τα πιάτα παρασκευάζονται με φρέσκα, τοπικά υλικά. Οι μερίδες εξαιρετικά γενναιόδωρες και οι γεύσεις ιδιαίτερα απολαυστικές, θα ικανοποιήσουν μέχρι και τον πιο απαιτητικό.. ουρανίσκο!

Μπορείς φυσικά να απολαύσεις το μπάνιο σου στην παραλία που είναι ακριβώς από κάτω, έχοντας μια απίθανη αίσθηση ιδιωτικής παραλίας, και παράλληλα να παραγγείλεις το φαγητό σου για αργότερα! Η αδιάκοπη φροντίδα των έμπειρων ανθρώπων του Κεκρυφάλεια, οι οποίοι με συνέπεια και αγάπη προωθούν την κουλτούρα της γκουρμέ μεσογειακής και ελληνικής κουζίνας, σου προσφέρει πραγματικά μια ασύγκριτα φιλόξενη γαστρονομική εμπειρία!

Μεσογειακή, πεντανόστιμη κουζίνα!

Η 180° προς το απέραντο γαλάζιο καθηλωτική θέα σε συνδυασμό με το γευστικό κύρος των πιάτων  θα σε βάλει για λίγο, όπως και εμάς, σε ένα υπέροχο μικροσυ΄μπαν!

Πανέμορφη, γαλήνια θέα!

Bonus Tip: Ολοκληρώνοντας το γευστικό σου ταξίδι στο Κεκρυφάλεια, δοκίμασε την πεντανόστιμη, χειροποίητη πορτοκαλόπιτα!

Επισκέψου το ατμοσφαιρικό Κεκρυφάλεια και απόλαυσε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία με ηρεμία και out of this world θέα!

* Το εστιατόριο είναι ανοιχτό για όλους τους επισκέπτες του νησιού αλλά και για τους κάτοικους!

Κεκρυφάλεια

Σκάλα, Αγκίστρι

Website: https://www.kekrifaliahotel.com/

Τηλ: 22970 91596

Rate and write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Solve : *
2 + 2 =