Καγιάκ στο Αγκίστρι από την Go Kayak Greece

Δες το Αγκίστρι πάνω σε ένα καγιάκ

Καγιάκ στο Αγκίστρι από την Go Kayak Greece

 

Υπάρχει πιο μαγική εμπειρία από το να γυρίσεις το νησί πάνω σε ένα κανό καγιάκ; Η Go Kayak Greece είναι οι άνθρωποί σου αφού προσφέρουν δραστηριότητες και εκδρομές με θαλάσσιο καγιάκ αλλά και μαθήματα πάνω στο θαλάσσιο καγιάκ στο Αγκίστρι και στα νησάκια τριγύρω!

Περιπλανήσου στις βραχώδεις ακτές, πάνω από κρυμμένα ναυάγια, χάζεψε το πράσινο που φτάνει μέχρι τη θάλασσα, ΄κάνε στάσεις στα πιο κρυμμένα κολπάκια και νιώσε αληθινός εξερευνητής! ΤΟ Αγκίστρι προσφέρεται για εκδρομές/ εξορμήσεις με καγιάκ και για έναν ακόμα λόγο: έχει έναν αριθμό από μικρά ακατοίκητα νησάκια γύρω γύρω που μπορείς να επισκεφθείς, ενώ μπορείς να συζητήσεις και εκδρομή στα Μέθανα ή την Αίγινα.

Με βάση σε δύο νησιά, την Αίγινα και το Αγκίστρι, η Go Kayak Greece προσφέρει εκδρομές και περιηγήσεις με καγιάκ αλλά και προπόνηση και μαθήματα καγιάκ όλο το χρόνο. Το καλοκαίρι, μικρότερες ομάδες εξυπηρετούνται αποκλειστικά στο Αγκίστρι, αλλά μεγαλύτερες ομάδες μπορούν επίσης να εξυπηρετηθούν στο μεγάλο νησί της Αίγινας. Εκτός καλοκαιρινής περιόδου, όλες οι εκδρομές και η προπόνηση πραγματοποιούνται στην Αίγινα.

Από σύντομες περιηγήσεις μέσα στη μέρα ΄ή εκδρομές καγιάκ στο ηλιοβασίλεμα μέχρι ολοήμερες εκδρομές και εβδομαδιαίες αποστολές, η Go Kayak Greece προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία καγιάκ για όλους. Αν έχεις παιδιά, τα διπλά καγιάκ είναι η ιδανική λύση για να απολαύσετε παρέα την εμπειρία. Και αν διαθέτετε περισσότερες μέρες, ρώτα τους για τις μεγάλες εκδρομές που διοργανώνουν με καγιάκ – από 6-7 έως και 14 ημέρες – και απόλαυσε έντονες συγκινήσεις, μαγείρεμα στην εξοχή, camping και ύπνο κάτω από τα αστέρια – παρακολούθησε τις ανακοινώσεις της Go Kayak Greece για τις σχετικές ημερομηνίες!

Ο Marcus και η ομάδα του παρέχουν απόλυτα διαπιστευμένες υπηρεσίες καθοδήγησης για όσους επιθυμούν να δουλέψουν τις τεχνικές τους δεξιότητες καθώς και να απολαύσουν το σκηνικό και την περιπέτεια που έχει να προσφέρει μια βόλτα με κανό καγιάκ. Όλοι οι οδηγοί και οι προπονητές είναι άρτια καταρτισμένοι και κατέχουν πιστοποιήσεις από την British Canoeing και την UKCC.

Προπόνηση και μαθήματα καγιάκ:

Και βέβαια δε λείπουν οι πιστοποιήσεις αφού η Go Kayak Greece, ως βρετανικό εκπαιδευτικό κέντρο καγιάκ, προσφέρει εκπαίδευση αλλά και το ιδιαίτερα επιθυμητό “Βραβείο θαλάσσιου καγιάκ” ώστε να αναπτύξεις την απαιτούμενη γνώση και εμπειρία για να απολαμβάνεις «με το κουπί σου» διασκεδαστικές αλλά και ασφαλείς μέρες στο νερό!

Λοιπόν, τι περιμένεις? Διάλεξε τώρα την εκδρομή καγιάκ που σου ταιριάζει περισσότερο! Για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε απευθείας με τον Marcus στα:

6981 001697
marcus@gokayakgreece.com
Αγκίστρι – στα μισά του δρόμου Μύλος – Σκάλα

Rate and write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Solve : *
15 + 2 =