Σχετικά με εμάς

 

Ποιοι είμαστε 1         Ποιοι είμαστε 3         Ποιοι είμαστε 5         Ποιοι είμαστε 7

Το Αγκίστρι είναι έρωτας! Το αγαπώ γιατί είναι ένας μικρός κρυμμένος θησαυρός που προσφέρει πολλά περισσότερα από όσα κανείς περιμένει. Εδώ ξεχνάω το αυτοκίνητο, έρχομαι πιο κοντά με τη φύση, βουτάω σε κρυστάλλινα νερά και απολαμβάνω βόλτες με τα πόδια ή το ποδήλατο στη σκιά από τα πευκοδάση, ανακαλύπτω παρθένες παραλίες, γεύομαι νοστιμιές, συναντιέμαι με την ιστορία και δοκιμάζω μία σειρά από αυθεντικές εμπειρίες.

Στο We Love Agistri όραμά μας είναι να γνωρίσουμε στον κόσμο τις αληθινές ομορφιές του πανέμορφου αυτού νησιού. Έλα μαζί μας να το ανακαλύψεις!

Ελίνα Αργύρη

Η Ομάδα του weloveagistri

 

 

Ελίνα Αργύρη, Δημιουργός του We Love Aegina

Λάτρης της Αίγινας και εμπνεύστρια του We Love Aegina (και Agistri και Poros στη συνέχεια), ασχολείται με το τουριστικό μάρκετινγκ τόσα χρόνια που προτιμά να μην τα λέει. Η Ελίνα ζει για να είναι ελεύθερη να κάνει αυτό που αγαπά και, ως σωστή παρθένος, κάθε χρόνο βάζει και νέους στόχους! Θέλει να περνά όσο περισσότερο χρόνο γίνεται με την οικογένεια και τους αγαπημένους της – όταν δε χορεύει ή τραγουδά σε χορωδιακά σχήματα! We Love Elina!

Ποιοι είμαστε 9

Web developer 
Ο Αντώνης είναι πίσω από όλα τα We Love μας, στη δουλειά και στη ζωή! Τα τελευταία χρόνια παράγει ασταμάτητα για εμάς websites, apps, eshop, και ποιος ξέρει τι άλλο έρχεται! Είναι ο άνθρωπος που θα σου λύσει όλα τα προβλήματα, σε κάθε επίπεδο. Μία καλή συναυλία, ένα παιχνίδι μπάσκετ με φίλους ή μία σπάνια μπύρα αρκούν για να τον κάνουν ευτυχισμένο! We Love Antonis!

Ποιοι είμαστε 11

Content & Social Media 
Η Ανθή δημιουργεί όλο αυτό το υλικό που κάνει τα νησιά του Αργοσαρωνικού να ξεχωρίζουν! Έχει σπίτι στην Αίγινα όπου θα την βρείτε τα καλοκαίρια παρέα με το σκύλο της, τη Luna. Στον ελεύθερο της χρόνο ταξιδεύει στον κόσμο και φωτογραφίζεται στα πιο όμορφα μέρη. We Love Anthi!

Ποιοι είμαστε 13Γεωργία
Content & Social Media
Η Γεωργία είναι η νεότερη προσθήκη στην ομάδα μας, και ήρθε για να μας απογειώσει! Η Γεωργία, εκτός από το να παίζει στα χέρια ό,τι αφορά την digital επικοινωνία του σήμερα, παίζει και με τον Jax, το σκύλο-μασκότ και μεγάλη αγάπη της. Ο Jax αναμένεται να γίνει ο νέος Influencer του Αργοσαρωνικού – αν τον κερνάμε καμία λιχουδιά πού και πού. We Love Georgia!

Ποιοι είμαστε 15 Ιωάννα
Customer service
Η Ιωάννα είναι ο άνθρωπός μας στην Αίγινα! Από τις περιπτώσεις των Αθηναίων που μαγεύονται από το νησί και γίνονται νησιώτες και αληθινοί πρεσβευτές του! Γρήγορη και αποτελεσματική, γνωρίζει κάθε πέτρα πλέον στο νησί. Είναι ο ορισμός του δοτικού ανθρώπου, εξαίσια μαγείρισσα και εξαιρετική αοιδός! We Love Ioanna!

Ποιοι είμαστε 17Ντίνα
Graphic designer
Μαζί μας από τα πρώτα βήματα, η Ντίνα είναι υπεύθυνη για την ομορφιά μας, ή αλλιώς το branding μας! Φροντίζει το παραμικρό “να κάθεται σωστά” και χωρίς αυτήν δεν προχωράμε βήμα 🙂 Η ίδια είναι anti-socialmedia αλλά την αγαπάμε! We Love Ntina!

 

Ποιοι είμαστε 19

 

Web graphics
Η Έλλη είναι το λεγόμενο πολυεργαλείο, δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορεί να κάνει. Για εμάς ετοιμάζει δημιουργικά για online χρήση αλλά και βίντεο, με συνέπεια, ταχύτητα και πολλή αγάπη. Για την Έλλη αυτό που μετράει πιο πολύ από όλα είναι οι άνθρωποι και το καλό ομαδικό κλίμα. Το καλοκαίρι θα την συναντήσεις σε συναυλίες στην Αθήνα – αν δε γυρίζει την Ελλάδα με τη σκηνή της! We Love Elli!

 

Ποιοι είμαστε 21
Συμβουλευτική 
Η Πόπη έχει χρειαστεί να μας δώσει λίγο από το φως της μερικές μόνο φορές μέσα σε αυτά τα χρόνια. Το φως αυτό όμως ήταν απόλυτα χρήσιμο αφού αποτέλεσε την έμπνευσή μας για να ξεκινήσουμε το 2017 – με έναν τρόπο της χρωστάμε όλο αυτό που είμαστε. Και συνεχίζει να μας δίνει το φως της όποτε νιώθουμε την ανάγκη. Αντικειμενική και δίκαιη με ένα μοναδικό χάρισμα: να μπαίνει στη θέση σου και να σου δίνει την πιο κατάλληλη συμβουλή. We Love Popi!
Ποιοι είμαστε 23

 

Λογιστικά/ Οικονομικά 
Στα νούμερα δεν την παραβγαίνει κανείς. Η Λένα είναι ένα τηλεφώνημα μακριά από κάθε μας ερώτημα, δίνοντας για εμάς τις πιο δύσκολες μάχες με απόλυτο στόχο τη νίκη μας! Δυναμική και επαναστάτρια στην ψυχή, αλλά και ικανή μαγείρισσα, έχει όλες τις απαντήσεις που κανείς χρειάζεται! We Love Lena
Ποιοι είμαστε 25
Συνεργάτης 
Ο Σταύρος είναι για τα δύσκολα. Άμεσος και φροντιστικός, είναι δίπλα μας στις πιο σημαντικές μας αποφάσεις δείχνοντάς μας πάντα τη σωστή κατεύθυνση… Φίλος από τους προσκόπους, γνωρίζει να λύνει και τον πιο δύσκολο κόμπο! Στόχος ζωής του: να γίνει ο νέος Ευτύχης Μπλέτσας – και δεν απέχει πολύ από αυτό 🙂 We Love Stavros!

 

Στο weloveagistri όραμά μας είναι να αναδείξουμε την αληθινή ομορφιά του Αγκιστρίου και να κάνουμε γνωστό τον πλούτο των επιλογών που προσφέρει το νησί ως ταξιδιωτικός προορισμός.

Αποστολή μας είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένη πληροφορία, δοκιμασμένες προτάσεις και ιδέες για κάθε τύπο ταξιδιώτη που φτάνει στο Αγκίστρι, από τα πιο γνωστά αξιοθέατα μέχρι τα πιο κρυμμένα μυστικά του.

Καλή απόλαυση 🙂

Η Ομάδα του We Love Agistri