Αγκίστρι Εισιτήρια και Πρόσβαση


Πρόσβαση – Πώς να φτάσεις στο Αγκίστρι

Hellenic Seaways
Στο Αγκίστρι μπορείς να φτάσεις με συμβατικό ή ταχύπλοο πλοίο από τον Πειραιά ή την Αίγινα – τους καλοκαιρινούς μήνες συνδέεται με καθημερινά δρομολόγια. Επομένως αν αποβιβαστείς στο αεροδρόμιο των Αθηνών, πρέπει να κατευθυνθείς προς το λιμάνι του Πειραιά για να επιβιβαστείς στο αντίστοιχο πλοίο που εκτελεί δρομολόγια προς το Αγκίστρι. Συμβουλή μας: κλείσε από τώρα τη μετακίνησή σου/ airport transfer από το αεροδρόμιο προς τον Πειραιά.

Κλείσε τώρα τα εισιτήριά σου για τα δρομολόγια Πειραιάς – Αγκίστρι

 

 

 

Αγκίστρι – Πειραιάς


Με το ferry boat θα φτάσεις σε 1 ώρα και 35 λεπτά στο λιμάνι της Σκάλας (κόστος €11,5 για το άτομο και €29,5 για το αυτοκίνητο ανά διαδρομή) ενώ με το ιπτάμενο δελφίνι θα φτάσεις στο Μύλο, το νέο λιμάνι του Μεγαλοχωρίου, σε κάτι λιγότερο από 1 ώρα (κόστος €14,5 ευρώ για το άτομο ανά διαδρομή). Η αλήθεια είναι ότι το αυτοκίνητο στο Αγκίστρι δεν είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αν θέλεις να το εξερευνήσεις μιας και αρκετές διαδρομές είναι προσβάσιμες μόνο με τα πόδια ή με ποδήλατο. Μετά τον Οκτώβρη και μέχρι περίπου το Πάσχα, τα δρομολόγια των πλοίων και ιπταμένων δελφινιών μειώνονται σημαντικά.

 

Αγκίστρι – Αίγινα – Μέθανα – παλιά Επίδαυρος

Το Αγκίστρι συνδέεται με την Αίγινα με τοπική συγκοινωνία (3-6€/εισιτήριο), το AΓΚΙΣΤΡΙ EXPRESS (8.30 π.μ. και 10.30 π.μ.), θαλάσσια ταξί αλλά και τα πλοία της γραμμής (ferry boat και flying dolphins) που ξεκινούν από τον Πειραιά, κάνουν μία πρώτη στάση στην Αίγινα και αναχωρούν άμεσα για Αγκίστρι με διάρκεια ταξιδιού μόλις 10-15 λεπτά.

Στο Αγκίστρι μπορεί κανείς να πάει και από τα Μέθανα, την παλιά Επίδαυρο και άλλα κοντινά μέρη, με καραβάκι ή φουσκωτό, ανάλογα με τον καιρό, την περίοδο και τη σχετική διαθεσιμότητα.

Ιδιωτική μετακίνηση 

Για εσένα που ψάχνεις ανεξαρτησία στη μετακίνηση, μπορείς να κλείσεις τη μετακίνηση σου ιδιωτικά, για εσένα και την παρέα σου, από και προς Αγκίστρι με το Jamaica tours – Water taxi!